I samarbete med Noora Steenvoorden:
UTSTÄLLNINGSKATALOG
Våren 2011

* * *

Du kan inte bära hans ansvar
Du kan inte bära honom
Släpp!

När du envisas med att bära
hans ansvar
tar du samtidigt
makten ifrån honom
.
Släpp!

Tacka och ta emot.
Allt blir bra.
Släpp!

* * *

När är den rätta tidpunkten?
När är tiden mogen att gå?
Efteråt vet du – det var lite tidigare.
Släpp!

Artikel

Ode till handboll – eller livet

Nya små handbollsentusiaster hör till det sötaste man kan se när de släpps ut på en riktig handbollsplan för att möta jämngamla barn i sina första matcher. Kinderna glöder, bollen slinker än hit och än dit, koordinationen är obefintlig, spelglädjen enorm, ibland rinner tårarna, och det händer att domaren blåser av matchen för att knyta ett skosnöre.Läs mera »

Kalkylerad risk

Det finns dagar då den utopistiska drömmen om ett liv på en öde ö är stark och lockande. Att slippa de svarta rubrikerna som ropar katastrof, krig, tsunami, jordskalv, explosioner, eldsvådor, kärnvapen, härdsmälta och strålning. Att slippa ta in verkligheten och allt elände människan i sin girighet har åstadkommit.Läs mera »

Önskelistor

Livet från idag fram till årsskiftet är en balansgång mellan å ena sidan, och å andra sidan. Vi är fyllda av förväntningar, andras, men främst våra egna, om hur allt borde vara. Vi försöker balansera livspusslet på bästa sätt, ofta med en gnagande känsla av otillräcklighet. Vi har autopiloten påkopplad istället för att medvetet stanna upp och välja vad som är viktigt och vad som är oviktigt.Läs mera »